Pelerinaj la manastirile din jurul Bucurestiului: 50 lei / pers

Pelerinaj la manastirile din jurul Bucurestiului:  50 lei / pers

Pelerinaj la manastirile din jurul Bucurestiului

‼‼‼‼‼ PRET PROMOTIONAL ‼‼‼‼‼

🔖🔖🔖 50 lei / pers. 🔖🔖🔖

Data de plecare: 22.04.2021

Plecare la ora 06:30 din Bucuresti ( Pta Constitutiei). Se viziteaza:

👉 Mrea Pissiota: Icoana Maicii Domnului cu Pruncul este cunoscută ca find o icoana făcătoare de minuni, impresionând înainte de toate prin faptul că, indiferent unde te afli în sfânta biserică, Maica Domnului priveşte permanent spre tine.

👉 Mrea Tiganesti: ne inchinam la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.

👉 Mrea Caldarusani: una dintre cele mai mari si vechi manastiri ortodoxe din Muntenia – adaposteste Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului si mormantul Pr Sofian Boghiu.

👉 Mrea Pasarea : una dintre marile manastiri ortodoxe din sudul tarii . Ne inchinam la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului si la racla cu părți din Sfintele Moaște ale lui Pantelimon, Mina și Mercurie.

👉 Mrea Cernica: - cel mai mare aşezamant monahal de cultură, spiritualitate si arta religioasa din Tara Romanească si locul unde au trăit Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica (care in anul 1850, a plecat ca episcop la Ramnicu-Valcea) , Sfântul Cuvios Gheorghe de la Cernica și Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici . Ne inchinam la moastele Sf Ierarh Calinic - canonizat în anul 1955 cu zi de praznuire 11 aprilie .

Intoarcere seara in Bucuresti

Pretul include: transport cu autocar / midiautocar ; ghid insotitor din partea agentiei.