Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Spiridon - 09.12.2018

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Spiridon - 09.12.2018

Data de plecare: 09.12.2018

Pret: 165 Euro / pers

 

Ziua 1  Plecare din Rm Valcea ( autogara Dacos ora 14:30 ) pe traseul Pitesti ( Podul Viilor – ora 15:30 ) – Bucuresti ( ora 18:30 – autogara Militari) - Ruse-Sofia Kulata-Promahonas.

Ziua 2 Sosire in Grecia si continuarea drumului spre Kalambaka cu oprire la Mrea Efrem Sirul ( adaposteste mana dreapta a Sf Efrem Sirul si moastele Sf Ecaterina). Sosire in Kalambaka – vizitarea unui atelier de icoane bizantine. Vizitarea Complexului Monahal Meteora – vizitam 1 manastire. Cazare in Kalambaka hotel 3*.

Ziua 3.  Mic dejun. Plecare spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Vizita la Mrea. Sf. Muc. Paraschevi ( aici se afla Mana Dreapta a Sf. Muc Paraschevi si icoana facatoare de minuni a sfintei ).  Cazare in Corfu hotel 3*.  Participare la slujba de priveghere de la Catedrala Sf Spiridon ( deplasare cu mijloacele de transport in comun – pret   aprox 1,8 Euro / pers / biletul

Ziua 4  Mic dejun. Plecare catre Catedrala Sf. Spiridon pentru a participa la Sf. Liturghie. Vizita la Catedrala Mitropolitana cu moastele Sf. Imparatese Teodora. Timp liber in Corfu. Cazare in Corfu hotel 3*

Ziua 5 Mic dejun. Traversare cu ferry – boat-ul ( insula Corfu – Igoumenitsa ). Continuarea drumului spre Salonic – al doilea oras ca marime al Greciei unde vizitam: Catedrala Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir  cu moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf. Anisia. Plecare spre tara - sosire  in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

Pret: 165 Euro / pers

Pretul include: transport cu autocarul, 3 nopti cazare in hotel 3* ( camere duble) , 3 mic dejunuri, toate traversarile cu ferry-boat-ul, preot insotitor, ghid insotitor

Pretul nu include: asigurarea medicala ( 20 lei), intrarile la obiective si nici ghizii pentru acestea, intrarea la Meteora ( 3 Euro / manastire ); , orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include”.


Pretul este valabil pentru grup minim de 40 persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim pretul programului se recalculeaza.

Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni

 

TRANSFER GRATUIT DIN RM VALCEA SI PITESTI

 

Sfantul Spiridon al Trimitundei a trait in secolul al IV-lea. S-a nascut in jurul anului 270, in Aski, Cipru, si a fost pastor de oi. Dupa moarte sotiei sale, alege sa duca o viata ascetica. Ajunge episcopul Trimitundei, o cetate din apropierea orasului Pafos. ...( vezi articolul complet pe http://www.crestinortodox.ro/sarbatori/sfantul-spiridon-trimitundei/ )