Sunrise Turism

Pelerinaje in Grecia

Mini - Vacanta in Grecia

Paralia Katerini - destinatia perfecta pentru vacanta ! Paralia Katerini , una din cele mai cunoscute statiuni din Grecia, are o pozitie excelenta , fiind situata la Marea Egee si la poalele muntelui Olimp.

Pelerinaj in Macedonia si Grecia

Manastirea Sfantul Naum din Ohrid a fost construita pe o stanca ce strajuieste malul lacului din apropiere - lacul Ohrid- aflat la granita dintre Macedonia si Albania, unul dintre cele mai vechi si mai adanci lacuri din Europa.

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Ioan Rusul

Pe insula Evia, in orasul Procopie „cel nou“, Sfantul Ioan Rusul ii aduna pe toti în jurul moastelor sale. La racla, de dimineata pana seara, se aude murmur de rugăciune.

Pelerinaj in Grecia - 27.06.2020

Sfantul Ierarh Nectarie de la Eghina este numit de credinciosi Taumaturgul datorita vindecarile miraculoase, indeosebi de cancer, care s-au savarsit cu cei care s-au inchinat cu credinta sfintelor sale moaste.

Pelerinaj in Grecia de ziua Adormirii Maicii Domnului + + insula Corfu cu procesiunea Sf Spiridon

Serpii Maicii Domnului reprezinta o minune deosebita pe care Maica Domnului o savarseste anual, in vremea postului Maicii Domnului, in insula Kefalonia.

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Spiridon

Insula Corfu sau Kerkira, cum este cunoscuta in randul grecilor, este numita adesea "insula Sfantului Spiridon" nu pentru ca acesta s-ar fi nascut si ar fi trait aici. .......

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Nectarie + insula Corfu cu moastele Sf Spiridon

2020 AN OMAGIAL AL SF IERARH NECTARIE - unul din cei mai iubiti si cautati sfinti. In 1961, Sfantul Nectarie din Eghina a fost canonizat de catre Patriarhia Ecumenica de la Constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie.
\