Sunrise Turism

Pelerinaje

Pelerinaj la Manastirile din Bucovina + Iasi

Sfanta Cuvioasa Parascheva păzeşte şi ocroteşte cetatea Iaşilor de peste trei sute şaizeci de ani.şi adună în capitala Moldovei sute de mii, ba chiar milioane de închinători în cursul unui an calendaristic şi bisericesc.

Pelerinaj in Grecia + Sf Teodora din Peloponez

Biserica Sfanta Teodora din Peloponez, localizata in asezarea Vasta, este una dintre cele mai minunate bisericute din lume, fiind unica prin cele petrecute cu ea.

Pelerinaj la Sinca Veche - 16.06.2018 ; 17.06.2018

Cunoscut sub denumirea de "Templul Ursitelor", locasul de cult din Sinca Veche se banuieste ca are o vechime de aproximativ 7.000 de ani si se presupune ca ar fi apartinut aceleiasi civilizatii care a intemeiat "Templul Alb" din Insula Serpilor.

Pelerinaj in jud. Arges - 28.04.2018

Manastirea din Curtea de Arges nu este numai un simplu locas de inchinare, ci este un simbol al jertfei poporului roman. Manastirea este ctitorita de Neagoe Basarab (1512-1517) si are hramul Adormirea Maicii Domnului, praznuit la 15 august.

Pelerinaj in Maramures

Manastirea Barsana, asezata pe Valea Izei, este o icoana a sufletului crestin ortodox maramuresean, o speranta pentru un viitor binecuvantat, este un loc sfant unde natura se uneste cu Biserica in Liturghie cosmica.

Pelerinaj in Grecia de ziua Adormirii Maicii Domnului - 10.08.2018

Serpii Maicii Domnului reprezinta o minune deosebita pe care Maica Domnului o savarseste anual, in vremea postului Maicii Domnului, in insula Kefalonia.

Pelerinaj de Izvorul Tamaduirii - 13.04.2018

Izvorul Tamaduirii este un praznic inchinat Maicii Domnului, menit sa arate rolul Fecioarei Maria in lucrarea mantuirii oamenilor. Numele de Izvorul Tamaduirii aminteste de o serie de minuni savarsite la un izvor aflat in apropierea Constantinopolului.

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Ioan Rusul - 22.05.2018

Pe insula Evia, in orasul Procopie „cel nou“, Sfantul Ioan Rusul ii aduna pe toti în jurul moastelor sale. La racla, de dimineata pana seara, se aude murmur de rugăciune.
\