Sunrise Turism

Pelerinaje in Grecia

Mini - Vacanta in Grecia

Paralia Katerini - destinatia perfecta pentru vacanta ! Paralia Katerini , una din cele mai cunoscute statiuni din Grecia, are o pozitie excelenta , fiind situata la Marea Egee si la poalele muntelui Olimp.

Pelerinaj in Macedonia si Grecia

Manastirea Sfantul Naum din Ohrid a fost construita pe o stanca ce strajuieste malul lacului din apropiere - lacul Ohrid- aflat la granita dintre Macedonia si Albania, unul dintre cele mai vechi si mai adanci lacuri din Europa.

Pelerinaj in Grecia + insula Creta

Insula Creta - o bijuterie a Greciei, un loc pe care trebuie să-l vezi măcar o dată în această viaţă.Creta este cea mai mare insulă a Greciei şi a cincea ca mărime din Marea Mediterană.

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Ioan Rusul

Pe insula Evia, in orasul Procopie „cel nou“, Sfantul Ioan Rusul ii aduna pe toti în jurul moastelor sale. La racla, de dimineata pana seara, se aude murmur de rugăciune.

Pelerinaj in Grecia - 21.03.2019

Sfantul Nicolae Planas, ocrotitorul celor casatoriti - s-a nascut in anul 1851 in insula Naxos, intr-o familie de crestini practicanti.

Pelerinaj in Grecia de ziua Adormirii Maicii Domnului - 10.08.2019

Serpii Maicii Domnului reprezinta o minune deosebita pe care Maica Domnului o savarseste anual, in vremea postului Maicii Domnului, in insula Kefalonia.

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Spiridon

Insula Corfu sau Kerkira, cum este cunoscuta in randul grecilor, este numita adesea "insula Sfantului Spiridon" nu pentru ca acesta s-ar fi nascut si ar fi trait aici. .......

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Nectarie + insula Corfu cu moastele Sf Spiridon

Sfantul Nectarie din Eghina este unul din cei mai iubiti si cautati sfinti din Grecia de astazi. In 1961, Sfantul Nectarie din Eghina a fost canonizat de catre Patriarhia Ecumenica de la Constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie.
\