Sunrise Turism

Pelerinaje

Pelerinaj la Balcik

" Desi il vizitase in 1915 si vazuse ce era de vazut, Regina Maria se indragosteste de Balcik abia in 1924, intr-atat de puternic, incat isi construieste, pe tarmul stancos si salbatic, un adevarat paradis...""

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Spiridon

Insula Corfu sau Kerkira, cum este cunoscuta in randul grecilor, este numita adesea "insula Sfantului Spiridon" nu pentru ca acesta s-ar fi nascut si ar fi trait aici. .......

Pelerinaj in Grecia + croaziera in jurul Mt Athos

Sfantul Efrem cel Nou, numit Mare Mucenic si Tamaduitor, s-a nascut in data de 14 septembrie 1384, in ziua praznuirii Sfintei Cruci. La varsta de numai 14 ani, el va intra ca monah in Mrea Buna Vestire din Grecia.

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Nectarie + insula Corfu cu moastele Sf Spiridon

Sfantul Nectarie din Eghina este unul din cei mai iubiti si cautati sfinti din Grecia de astazi. In 1961, Sfantul Nectarie din Eghina a fost canonizat de catre Patriarhia Ecumenica de la Constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie.

Pelerinaj in Grecia de ziua Adormirii Maicii Domnului la biserica cu serpi din Kefalonia

Serpii Maicii Domnului reprezinta o minune deosebita pe care Maica Domnului o savarseste anual, in vremea postului Maicii Domnului, in insula Kefalonia.

Pelerinaj Serbia – Muntenegru - Croatia 17.09.2017

Intre anii 1170-1196, domneste in Serbia Drept credinciosul Stefan Nemanja care era casatorit cu fiica imparatului bizantin Roman. Ultimul copil al acestei familii, nascut dupa indelungi rugaciuni, avea sa ajunga cel mai cinstit sfant al Serbiei.
\