Sunrise Turism

Pelerinaje

Pelerinaj de Izvorul Tamaduirii - 13.04.2018

Izvorul Tamaduirii este un praznic inchinat Maicii Domnului, menit sa arate rolul Fecioarei Maria in lucrarea mantuirii oamenilor. Numele de Izvorul Tamaduirii aminteste de o serie de minuni savarsite la un izvor aflat in apropierea Constantinopolului.

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Ioan Rusul - 22.05.2018

Pe insula Evia, in orasul Procopie „cel nou“, Sfantul Ioan Rusul ii aduna pe toti în jurul moastelor sale. La racla, de dimineata pana seara, se aude murmur de rugăciune.

Pelerinaj la manastirile de langa Bucuresti - 24.03.2018

Manastirea Caldarusani este una dintre cele mai mari si vechi manastiri ortodoxe din Muntenia.Manastirea a fost zidita intre anii 1637-1638, fiind inzestrata cu multe daruri de catre domnitorul Matei Basarab.

Pelerinaj de Buna Vestire - 25.03.2018

Buna Vestire este praznuita de Biserica pe 25 martie. Buna Vestire sau popular Blagovestenia este praznicul in amintirea zilei in care Sfantul Arhanghel Gavriil a vestit Sfintei Fecioare ca va naste pe Fiul lui Dumnezeu.

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Efrem cel Nou+ Sf Teodora din Peloponez

Biserica Sfanta Teodora din Peloponez, localizata in asezarea Vasta, este una dintre cele mai minunate bisericute din lume, fiind unica prin cele petrecute cu ea.

Pelerinaj in Bulgaria - 17.03.2018

Sfantul Cuvios Dimitrie Basarabov este sarbatorit pe 27 octombrie. S-a nascut in satul Basarabi, la sud de Dunare , in Bulgaria.

Pelerinaj in Grecia - 01.03.2018

Manastirea Kato Xenia, situata in orasul grecesc Volos, este o manastire de maici. Aceasta, cu deosebita bucurie si evlavie, pastreaza o parte din Cinstitul Brau al Maicii Domnului, una dintre cele mai valoroase relicve crestine.
\