Sunrise Turism

Pelerinaje

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Ioan Rusul

Pe insula Evia, in orasul Procopie „cel nou“, Sfantul Ioan Rusul ii aduna pe toti în jurul moastelor sale. La racla, de dimineata pana seara, se aude murmur de rugăciune.

Pelerinaj in Grecia - 21.03.2019

Sfantul Nicolae Planas, ocrotitorul celor casatoriti - s-a nascut in anul 1851 in insula Naxos, intr-o familie de crestini practicanti.

Israel - descopera taramul biblic

Israelul este locul unde dorești o viață să ajungi și de unde te întorci cu un sentiment de liniște interioară de care se bucură numai cei care au călcat pe urmele lui Iisus pe Via Dolorosa.

Pelerinaj la Manastirile din Bucovina + Iasi

Sfanta Cuvioasa Parascheva păzeşte şi ocroteşte cetatea Iaşilor de peste trei sute şaizeci de ani.şi adună în capitala Moldovei sute de mii, ba chiar milioane de închinători în cursul unui an calendaristic şi bisericesc.

Pelerinaj in Maramures

Manastirea Barsana, asezata pe Valea Izei, este o icoana a sufletului crestin ortodox maramuresean, o speranta pentru un viitor binecuvantat, este un loc sfant unde natura se uneste cu Biserica in Liturghie cosmica.

Pelerinaj in Grecia de ziua Adormirii Maicii Domnului - 10.08.2018

Serpii Maicii Domnului reprezinta o minune deosebita pe care Maica Domnului o savarseste anual, in vremea postului Maicii Domnului, in insula Kefalonia.

Pelerinaj la Balcik - 22.09.2018

" Desi il vizitase in 1915 si vazuse ce era de vazut, Regina Maria se indragosteste de Balcik abia in 1924, intr-atat de puternic, incat isi construieste, pe tarmul stancos si salbatic, un adevarat paradis...""

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf Spiridon - 09.12.2018

Insula Corfu sau Kerkira, cum este cunoscuta in randul grecilor, este numita adesea "insula Sfantului Spiridon" nu pentru ca acesta s-ar fi nascut si ar fi trait aici. .......
\