Sunrise Turism

Pelerinaje

Pelerinaj la Sinca Veche - 16.06.2018

Cunoscut sub denumirea de "Templul Ursitelor", locasul de cult din Sinca Veche se banuieste ca are o vechime de aproximativ 7.000 de ani si se presupune ca ar fi apartinut aceleiasi civilizatii care a intemeiat "Templul Alb" din Insula Serpilor.

Pelerinaj in jud. Arges - 28.04.2018

Manastirea din Curtea de Arges nu este numai un simplu locas de inchinare, ci este un simbol al jertfei poporului roman. Manastirea este ctitorita de Neagoe Basarab (1512-1517) si are hramul Adormirea Maicii Domnului, praznuit la 15 august.

Pelerinaj in Maramures

Manastirea Barsana, asezata pe Valea Izei, este o icoana a sufletului crestin ortodox maramuresean, o speranta pentru un viitor binecuvantat, este un loc sfant unde natura se uneste cu Biserica in Liturghie cosmica.

Pelerinaj in Grecia de ziua Adormirii Maicii Domnului - 10.08.2018

Serpii Maicii Domnului reprezinta o minune deosebita pe care Maica Domnului o savarseste anual, in vremea postului Maicii Domnului, in insula Kefalonia.

Pelerinaj de Izvorul Tamaduirii - 13.04.2018

Izvorul Tamaduirii este un praznic inchinat Maicii Domnului, menit sa arate rolul Fecioarei Maria in lucrarea mantuirii oamenilor. Numele de Izvorul Tamaduirii aminteste de o serie de minuni savarsite la un izvor aflat in apropierea Constantinopolului.

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Ioan Rusul - 22.05.2018

Pe insula Evia, in orasul Procopie „cel nou“, Sfantul Ioan Rusul ii aduna pe toti în jurul moastelor sale. La racla, de dimineata pana seara, se aude murmur de rugăciune.

Pelerinaj la manastirile de langa Bucuresti - 24.03.2018

Manastirea Caldarusani este una dintre cele mai mari si vechi manastiri ortodoxe din Muntenia.Manastirea a fost zidita intre anii 1637-1638, fiind inzestrata cu multe daruri de catre domnitorul Matei Basarab.

Pelerinaj de Buna Vestire - 25.03.2018

Buna Vestire este praznuita de Biserica pe 25 martie. Buna Vestire sau popular Blagovestenia este praznicul in amintirea zilei in care Sfantul Arhanghel Gavriil a vestit Sfintei Fecioare ca va naste pe Fiul lui Dumnezeu.
\